Първоначално публикувано от Gh0stRider
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
масло XENUM
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ха ха поредната глупост, не се обиждай "колега" ама се обърка многоДа взема и аз да си налея от това масло, че ми е къса петата
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеХа ха поредната глупост, не се обиждай "колега" ама се обърка многоДа взема и аз да си налея от това масло, че ми е къса петата
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеАшколсумЧисто физически няма как да стане това! Тоя с тая шкода много е обръщал внимание на колко оборота е карал преди
http://skodko.snimka.bg/automobiles/...5.18648454.big
Comment
-
Първоначално публикувано от skodko Покажи съобщениеАми да Ви кажа и двамата сме от Шкода клуб България и обръщаме доста внимание на колите си. Ето снимка на моята:
http://skodko.snimka.bg/automobiles/...5.18648454.big
Към всички участници в дискусията: Спрете със спама, иначе няма да трия мнения, просто ще я засиля в коша!
Благодаря
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеКолега, много ти е хубава шкодичката, поздрави и на колегите от Клуб Шкода ... Ама тая плоска реклама на това масло - не е добре!
Към всички участници в дискусията: Спрете със спама, иначе няма да трия мнения, просто ще я засиля в коша!
Благодаря
Comment
-
Колега шкодаджия, я питай във вашия форум дали това, което казваш е физически възможно да се случи след смяна на масло...
Жалко че толкова компетентни хора ни продават неща за колите ни, в случая масло...
Предавателните числа на скоростната кутия и диференциала имат точно толкова общо със смяната на маслото, колкото това което си ял вчера и броя на коремтите преси дато може да прави някой твой приятел.
Не се обиждай, но с такова твърдение само ставаш смешен.Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Comment
-
Първоначално публикувано от n_netov Покажи съобщениеВече карам втора смяна с това масло. Иначе масло като масло.
Моля модераторите да заключат темата, защото няма смисъл само да се пишат глупости.
Comment
Comment